Verspringende plantenwand steeds vaker een uitkomst

Verspringende plantenwand steeds vaker een uitkomst, lage investering en veel verticaal groen door modulaire groene plantenwand.

Verspringende plantenwand mogelijk door modulaire opbouw

Een plantenwand hoeft een muur niet volledig te vullen. Een verspringend effect, minder plantmodules en vrijwel evenveel groen aan de muur is een steeds vaker gemaakte keuze door onze klanten en partners.

Prachtige uiteenlopende projecten met verspringend groen

Deze keuze levert prachtige projecten op en het fijne aan deze verspringende plantenwanden is dat de investering lager is, maar in ieder gerealiseerd project het gewenste effect creëert. Het maakt een omgeving groen, sfeervol en geeft een duurzaam karakter. Bij mensen thuis, binnen bedrijfsgebouwen of op scholen, al op diverse locaties bleek een verspringende plantenwand van Cloud Garden de juiste oplossing te zijn.

Zone.College Doetinchem

Verspringend groen op een ronde muur, kan dat met de plantmodules van Cloud Garden? Nadat we samen met Ten Brinke Interieurbeplanting het Zone.college in Doetinchem bezochten was het al snel duidelijk, de modulaire plantmodules van Cloud Garden bleken een perfecte oplossing voor dit prachtige groenproject.

In de zomer van 2021 heeft Ten Brinke Interieurbeplanting de plantmodules geïnstalleerd en is er een prachtige, groene aula gecreëerd op deze groene school. Een uniek project, een fijne samenwerking en een eindresultaat om trots op te zijn.

Cloud Garden verspringende groene plantenwand Zone College Doetinchem

REAKTOR Amsterdam

Verspringend groen verspreid over meerdere verdiepingen? Ook dat is gelukt. Net als het groen, zijn ook meerdere groeispots verspreid over de verdiepingen. Zo zorgen we ervoor dat de planten van optimale groeicondities zijn voorzien.

REAKTOR groene wand Cloud Garden

PwC Amsterdam

In samenwerking met Urban Green Luxury zijn er diverse verspringende plantenwanden gerealiseerd binnen de kantooromgeving van PwC te Amsterdam. De ene plantenwand iets breder, de ander iets smaller. Op allerlei manieren is het mogelijk om de plantmodules van Cloud Garden te laten verspringen.

Groene-plantenwand-MDL-PWC-Cloud-Garden

Hulp nodig bij het realiseren van een groene plantenwand? 

We hebben creatieve ontwerpers in dienst die jou kunnen helpen bij het realiseren van creatieve plannen. Heb je bijvoorbeeld een tekening nodig van een verspringende plantenwand? Of wil je weten wat er nog meer mogelijk is? Neem contact met ons op, we helpen je graag verder met het realiseren van creatieve ideëen.

LADEN SIE UNSERE BROSCHÜRE HERUNTER

An welche E-Mail-Adresse dürfen wir die Broschüre senden?

An welche E-Mail-Adresse dürfen wir die Broschüre senden?

CONTACT

Wil je meer weten over de oplossingen van Cloud Garden? Niels vertelt je graag meer.