Een plantenwand in jouw huis

Een plantenwand thuis? De verticale tuinen van Cloud Garden zijn uitermate geschikt om thuis te plaatsen. Wij begeleiden jou graag!

Voeg planten toe aan uw woonkamer, keuken, of ergens anders. Het kan met het systeem van Cloud Garden. Steeds vaker wordt het groene plantenwandsysteem van Cloud Garden in de woonomgeving ingezet.

Thuis een verticale tuin!

Een gezonde en sfeervolle woning met een verticale tuin van Cloud Garden? Waarom niet! Door de modulaire opbouw past de groene plantenwand altijd en overal. Daarnaast zorgt de modulariteit ervoor dat er vele creatieve invullingen mogelijk zijn. De verticale tuinen van Cloud Garden, gemaakt van RVS en staal, zijn brandveilig en kunnen op vrijwel iedere wand of muur geplaatst worden. Steeds vaker worden onze plantmodules bij particulieren geplaatst, want ook thuis mogen planten niet ontbreken!

De plantmodules van Cloud Garden bewijzen hun kracht. De stalen modules gaan oneindig mee en door de opbouw van het systeem is het ook voor de planten een fijne manier om te groeien.

De plantmodules bestaan uit een Vulcaponic substraat met daarin planten in potgrond. Het Vulcaponic dient als wateropslag voor de planten, daardoor hoef je de planten maar ongeveer één keer per maand water te geven.

Na een aantal seizoenen beginnen de wortels door het Vulcaponic substraat te groeien, op zoek naar water en voeding. Dit fenomeen zorgt ervoor dat er steeds sterkere, volwassen planten ontstaan. Sterke planten dus!

Liever planten in een ander substraat?

Een andere fijne mogelijkheid is: het plaatsen van planten in hydrocultuur. De plantmodules van Cloud Garden zijn daar bewezen geschikt voor. Binnen diverse projecten zijn de plantenwanden al op die manier opgebouwd.

Overtuigd? Ga net als andere particulieren zelf aan de slag met de plantmodules en creëer daarmee een plantenwand in jouw huis!

Wil je klein beginnen? Bekijk dan onze Mini plantenwand. Wil je een verspringende plantenwand of juist een strakke plantenwand? Kijk dan naar onze groene plantenwand tot 25 m2

LADEN SIE UNSERE BROSCHÜRE HERUNTER

An welche E-Mail-Adresse dürfen wir die Broschüre senden?

An welche E-Mail-Adresse dürfen wir die Broschüre senden?

CONTACT

Wil je meer weten over de oplossingen van Cloud Garden? Niels vertelt je graag meer.