Fitting shoes in the new Sneaker District location in Antwerp

Commissioned by Barde + van Voltt Architecten, we have realized a green wall in the new Sneaker District location in Antwerp. The goal with this green wall is to create the right atmosphere in the Brand Experience of Sneaker District. With the green wall, an Urban Jungle is created and with the finishing touch the logo in neon letters.

Customizable

This project shows that more is possible with a green wall than you think. In addition to the fact that different air-purifying plants and different sizes can be provided, it is also possible to display other properties. These neon letters are a perfect example of this and ensure that the Sneaker District logo is highlighted in the store in Antwerp.

Architect: Barde + van Voltt
Neon letters: Neon Designs