Home » Over ons » Voor wie

Cloud Garden

Smart Climate Solutions

Voor wie?

Datgene wat wij doen, doen wij natuurlijk voor een zo breed mogelijke markt. Onze producten zijn waardevol voor alle gebruikers van kantoorgebouwen en  andere ruimten. De producten van Cloud Garden helpen u een gezond, energie-efficiënt en groene omgeving te realiseren. Voor gezonde werknemers, met een hoge productiviteit die kunnen werken in een sfeervolle omgeving.

Of u een kantoorruimte heeft, een showroom of horecagelegenheid, ons team van experts denkt mee in oplossingen voor alle soorten ruimten.

(Interieur)-architecten

Zoekt u iets waarmee u uw klant kunt verrassen? En dit met producten die volledig circulair zijn? Dan gaan wij graag met u de samenwerking aan. De producten van Cloud Garden zorgen voor een gezondere werkplek, medewerkers die zich prettiger voelen en voegt beleving en sfeer toe aan een ruimte.

Heeft u eigen ideeën om groen toe te passen in een ruimte? Ook daarin helpen wij u graag. Wij hebben creatieve ontwerpers in dienst die je kunnen helpen met het realiseren van creatieve plannen.

Neem vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. Graag werken wij samen met u aan het gezonder, sfeervoller en energie-efficiënter maken van iedere ruimte!

Bouw en gebouwbeheer

Wilt u meer punten scoren op de WELL- en of BREEAM certificering? Dan zijn onze natuuroplossingen, maar ook onze klimaatsensor de juiste tools. Het gebruik van onze producten oefent namelijk een positief effect uit op onderdelen binnen deze certificeringen. Een optimale luchtvochtigheid en het verlagen van de verontreinigende stoffen in een ruimte zijn namelijk essentieel.

Onze groen- en wateroplossingen kunnen decentraal helpen om het binnenklimaat verder te optimaliseren. Naast het positieve effect op het binnenklimaat, vormen deze oplossingen ook een esthetische toevoeging, die de beleving ten goede komt.

Graag gaan wij ook met u de samenwerking aan om vanaf het begin uw klant te ondersteunen in het behalen van onderdelen uit de WELL- en BREEAM certificeringen. De algoritmes die Cloud Garden vandaag ontwikkelt, zijn de oplossingen van morgen.

Kantoor- en projectinrichters

U bent altijd van begin af aan betrokken bij de realisatie van nieuwbouw- en verbouwprojecten. Daarom komen wij graag met u in contact om u meer te vertellen over onze producten. Met onze producten heeft u namelijk iets unieks in handen, waarmee u uw opdrachtgever regelrecht kunt verrassen!

Bovendien kan er in de ontwerp- en planningsfase al rekening gehouden worden met de implementatie, hetgeen vaak ervoor zorgt dat de uiteindelijke realisatie makkelijker en efficiënter verloopt, met een perfect resultaat tot gevolg. Wie wil dat nou niet?

Interieurbeplanters

Onze sensor kan u helpen, om een gefundeerd advies te geven over de hoeveelheid planten per ruimte ter verbetering van het binnenklimaat. Ons modulaire systeem voor groene wanden kunt u inzetten om de meest creatieve projecten vorm te geven. Daarnaast zijn onze roomdividers ook gewilde objecten om met name kantoorruimtes te vergroenen en de akoestiek te verbeteren.

Kortom: wij kunnen uw groene ideeën versterken en helpen deze te realiseren! Tevens doen wij altijd de aanbeveling, om het onderhoud van de groene wanden die wij zelf plaatsen, uit te besteden, dus ook dit kan uw business een boost geven.

U heeft ons misschien gezien bij:

Meer weten over Cloud Garden? Neem dan contact op: