Binnenklimaat van de kantooromgeving van ASQA Subsidies verbeterd

In de kantooromgeving van ASQA Subsidies in Groningen hebben wij twee roomdividers mogen plaatsen. Deze roomdividers zijn voorzien van zwenkwielen en een rubberwood achterpaneel van Houtwerf. Voor deze twee roomdividers is natuurlijk licht gebruikt dat ook verstelbaar is. Hiermee willen wij ervoor zorgen dat de planten zo goed mogelijk functioneren en blijven groeien.

ASQA heeft gekozen voor twee verschillende versies. De ene roomdivider heeft een afmeting van 120 x 180 centimeter, de ander heeft een afmeting van 160 x 140 centimeter. Zo is er in onderstaande foto’s goed te zien wat het verschil tussen deze beide roomdividers is.

Effecten van groen worden inzichtelijk gemaakt

Naast deze twee roomdividers, hebben wij ook één sensor geplaatst om bij te houden in hoeverre het binnenklimaat van ASQA in orde is en hoeveel effect onze roomdividers hebben op dit binnenklimaat. Deze sensor is vrij ver van de groene wanden geplaatst, waardoor we een exactere en meer waardevolle meting kunnen uitvoeren met onze klimaatsensor.

Waar houdt ASQA Subsidies zich mee bezig?

ASQA Subsidies B.V. is gespecialiseerd in het uitvoeren van subsidiediensten met hoge kwaliteit. Het doel van ASQA is het benutten van uw subsidiekansen en een subsidietraject tot een goed einde brengen. Samen met u kunnen zij u helpen uw organisatiedoelstellingen te realiseren en meedenken over nieuwe ontwikkelingen.

Wilt u ook uw gebouw sfeervoller en gezonder maken? Neem dan contact op:

Meer projecten