Buitengewoon Reizen

Creatieve invulling mogelijk door modulaire opbouw van onze groene wand

De groene wand van Cloud Garden past eigenlijk altijd en overal en er zijn vele creatieve invullingen mogelijk. Dit komt omdat onze wand modulair is ontworpen en daardoor op oneindig veel verschillende manieren kan worden opgebouwd. Het hoeft dus helemaal geen vierkante of rechthoekige groene wand te zijn.

Zo is het groene wandsysteem dat wij afgelopen oktober hebben geplaatst bij Buitengewoon Reizen ook op een creatieve wijze gemonteerd. Deze is namelijk geplaatst in een twee inbouwkasten waarbij er in iedere inbouwkast twee witte wandmodules naast elkaar zijn geplaatst. Deze sluiten uiteindelijk naadloos aan bij de inrichting van het kantoorpand aan de Diezerkade in Zwolle en naast dat kunnen de medewerkers en bezoekers van Buitengewoon Reizen genieten van een geoptimaliseerd binnenklimaat in deze sfeervolle kantoorruimte.

Ook plantenkeuze geeft groene wand extra personalisatiemogelijkheid

Wij denken graag mee in het selecteren van de juiste mix plantsoorten die zo goed mogelijk aansluiten bij de ruimte. Om de groene wanden genoeg variatie te geven, is onze ervaring om in ieder geval drie verschillende plantensoorten te gebruiken die goed functioneren in onze groene binnenklimaatoplossingen. Bij deze groene wand is er gekozen voor een mix van 4 verschillende plantensoorten, waardoor er een mooie mix ontstaat van kleinere en grotere planten met verschillende kleuren groen.

Buitengewoon Reizen

Buitengewoon Reizen is gespecialiseerd in individuele reizen voor mensen met een mobiliteitsbeperking. Over de hele wereld bieden zij rolstoelaangepaste hotels, appartementen en villa’s aan. Daarnaast verzorgen ze de vlucht naar de bestemming, de assistentie op de luchthavens en op een groot aantal locaties ook hulpmiddelen en aangepaste transfers.

Wilt u ook uw gebouw sfeervoller en gezonder maken? Neem dan contact op:

Meer projecten