Orthodontiepraktijk Veldhuijzen van Zanten

Cloud Garden Mini project voor een kleinschalige orthodontist

We hebben al verscheidene kantooromgevingen van meer groen mogen voorzien met grote groene wanden en room dividers. De Cloud Garden Mini is geïntroduceerd met de gedachte dat het ook mogelijk moet zijn voor kleinschalige bedrijven uit de utiliteitsbranche of het MKB om meer groen toe te voegen aan de gebouwde omgeving.

Perfect voorbeeld die naadloos aansluit bij de propositie van de Cloud Garden Mini

Orthodontiepraktijk Veldhuijzen van Zanten uit Zwolle is een perfect voorbeeld van een kleinschalig bedrijf dat toch meer groen wil toevoegen. Deze orthodontist past perfect bij de propositie van onze Cloud Garden Mini. Dit betekent overigens niet dat er gekozen is voor één Mini. Wij hebben in totaal drie Mini’s mogen produceren en uitleveren en deze zijn sinds maart 2019 bevestigd aan de muur achter de receptie van deze praktijk. Zo kunnen zowel de bezoekers als de werknemers van de orthodontiepraktijk genieten van een verbeterd binnenklimaat (en toch ook wel een beetje extra sfeer).

Orthodontiepraktijk Veldhuijzen van Zanten

Orthodontiepraktijk Veldhuijzen van Zanten is een kleinschalige praktijk, gerund door orthodontist Lotte Veldhuijzen van Zanten. De praktijk bestaat uit de orthodontist en negen assistentes.

De missie van orthodontiepraktijk Veldhuijzen van Zanten is: het perfectioneren van het gebit en aangezicht in functie en esthetiek zodat de behandelde tot in lengte van dagen probleemloos functioneert met een dentitie waar men trots op en blij mee kan zijn.

Wilt u ook uw gebouw sfeervoller en gezonder maken? Neem dan contact op:

Meer projecten