Een optimaal binnenklimaat in de sfeervolle Peppergym Zwolle

Peppergym is een sportschool in Zwolle, waar gastvrijheid, persoonlijke aandacht, kwaliteit, sfeer en beleving centraal staan. Peppergym en Cloud Garden is een geweldige match gebleken. De groene wand van Cloud Garden sluit qua sfeer perfect aan bij de industriële inrichting van deze bijzondere sportschool.

Maar uiteindelijk gaat het natuurlijk om wat de oplossingen bijdragen aan de gezondheid en het welbevinden van de gym-leden. Zij rekenen op de allerbeste work-out, en verwachten ook een vitale atmosfeer tijdens hun training. Nu ademt iedere bezoeker van deze sportschool in ieder geval schonere lucht in tijdens een work-out. Ook hier maken we gebruik van de groene wand in combinatie met de klimaatsensor om de resultaten inzichtelijk te maken. Daarbij hebben we natuurlijke verlichting om het ideale binnenklimaat te creëren in de fitnessruimte.

Is het gezonder om buiten of binnen te sporten?

Uit een onderzoek van de TU Delft blijkt dat binnen sporten niet altijd even gezond is. Door inspanning van sporters binnen elf onderzochte sportscholen was er een stijging zichtbaar in CO2, formaldehyde en fijnstof waarden. Een stijging van CO2 levert geen problemen op, maar die van rondzwevend stof waar fijnstof en formaldehyde zich in verzamelt, wel. De luchtzuiverende planten van onze groene wand vangt en vernietigt deze rondzwevende deeltjes en geeft er schone lucht voor terug.

Bij Peppergym kunnen ze dus zeggen dat de leden in een gezonder binnenklimaat kunnen sporten.

Wilt u ook uw gebouw sfeervoller en gezonder maken? Neem dan contact op:

Meer projecten