Verspringende groene plantenwand in kantoor PwC

In samenwerking met Urban Green Luxury hebben wij een groene plantenwand geplaatst in één van de kantoorruimtes van PwC in Amsterdam. Zoals steeds vaker, met een verspringend patroon. In deze verspringende wand zijn diverse plantsoorten gebruikt, waardoor er licht- en donkergroene, maar ook rode tinten in terugkomen.

Omdat onze groene plantenwand modulair is opgebouwd, zijn er verschillende invullingen mogelijk. De groene wand past eigenlijk altijd en overal. Net als de klant, vinden ook wij dit verspringende patroon prachtig. Wij raden bij de plaatsing van een groene wand vaak aan om minimaal drie verschillende plantsoorten te gebruiken voor een zo mooi mogelijk resultaat. Deze wand laat zien dat een variatie in diverse plantsoorten een heel ander effect oplevert dan één en dezelfde plant. In deze groene plantenwand zitten nu luchtzuiverende planten met grote, kleine, lange en verschillend kleurende bladen.

Wat doet PwC precies?

Bij PwC in Nederland werken ruim vijfduizend mensen samen vanuit twaalf verschillende kantoren en vanuit drie perspectieven: Assurance, Tax & Legal en Advisory. Wij willen dat onze dienstverlening bijdraagt aan het bouwen van vertrouwen in de maatschappij en bij het oplossen van belangrijke problemen. We willen daarmee waarde toevoegen aan onze klanten, onze mensen en de maatschappij.

Wilt u ook uw gebouw sfeervoller en gezonder maken? Neem dan contact op:

Meer projecten