Hoge groene plantenwand ALFAM CONSUMER CREDIT

Het kantoor van Alfam voorzien van meerdere verdiepingen groene wand

Voor het kantoorgebouw van Alfam Consumer Credit te Bunnik hebben wij ongeveer 20 m2 groene wand mogen plaatsen. Een prachtige opdracht op een prachtige locatie. Wij hebben hier een grote vide, dus meerdere verdiepingen, mogen vullen met onze groene wand en dat levert uiteindelijk een prachtig resultaat op. Zo kunnen de medewerkers op meerdere verdiepingen genieten van onze groene wand en wordt het binnenklimaat op deze verschillende verdieping nu verbeterd. 

Groene plantenwand Alfam Consumer Credit - Cloud Garden

Vooraf visualiseren hoe de groene wand eruit komt te zien

Voorafgaand aan deze plaatsing is er door ons inzichtelijk gemaakt waar alle luchtzuiverende planten ongeveer geplaatst gaan worden. Dit heeft geresulteerd in een effectievere installatie van deze groene wand, omdat het vooraf duidelijk was waar de planten ongeveer geplaatst gingen worden. 

Geen standaard uitvoering van onze groene wand

Om het water geven te vergemakkelijken is deze groene wand voorzien van een leidingsysteem die de bewatering regelt en een waterreservoir die het overtollige water kan opvangen. Hierdoor is het voor de groenvoorziener die deze groene wand onderhoudt, een stuk makkelijker en veiliger geworden om deze wand van water te voorzien. 

De groene wand is bevestigd aan een speciaal op maat gemaakt frame verzorgd door Strukton Worksphere en staat hierbij los van de achtergelegen wand. Met meer dan 20 m2 groen verdeeld over drie verdiepingen kan het gehele pand genieten van extra sfeer en een verbeterd binnenklimaat dankzij onze groene wand. 

Waar houdt ALFAM zich mee bezig?

ALFAM is specialist in verantwoord lenen en 100% dochter van ABN AMRO. De missie is om klanten te helpen hun dromen waar te maken door ze verantwoord geld te lenen. Dat doen ze al meer dan dertig jaar. Ze bieden leningen aan via de merken Alpha Credit Nederland, DEFAM en GreenLoans. Elk merk werkt samen met betrouwbare partners. 

DOWNLOAD DE BROCHURE

Naar welk e-mailadres kunnen wij de brochure opsturen?

Naar welk e-mailadres kunnen wij de brochure opsturen?

CONTACT

Wil je meer weten over de oplossingen van Cloud Garden? Niels vertelt je graag meer.