Diverse groene plantenmuren bij BEMOG Projectontwikkeling

Duurzaam, circulair en gezond kantoor

Bij Bemog Projektontwikkeling B.V. staat duurzaamheid, circulariteit, gezondheid en welbevinden nu centraal. Bruinsma Kantoor & ICT heeft de meest duurzame en circulaire kantooroplossingen bij elkaar gezocht en er een prachtig eindresultaat van gemaakt. 

Zo is er meubilair gebruikt van Vepa the furniture factory en hebben we de plantmodules van Cloud Garden gecombineerd met het Vepa Rack. Bij binnenkomst, in de kantoor- en rondom de zitruimtes hebben we diverse groenopstellingen mogen plaatsen. 

Groene plantenwand BEMOG projectontwikkeling - Cloud Garden

Modulariteit komt perfect tot uiting

De modulaire opbouw van de groene plantenwand van Cloud Garden komt bij dit project perfect tot uiting. Doordat de plantenbakken op verschillende manieren geplaatst kunnen worden, konden we snel een combinatie maken. We hebben namelijk een TV scherm en diverse informatieborden tussen de groene plantenwanden geplaatst. Zo zijn de diverse plantenwanden multifunctioneel geworden: esthetisch, natuurlijk, sfeervol en functioneel. 

Cloud Garden x Vepa

Konden wij de plantmodules niet passend maken voor het Vepa Rack? Natuurlijk, dachten we enige tijd geleden. Daaruit is een prachtig gecombineerd product ontstaan, namelijk het Vepa x Cloud Garden Rack. De plantmodules van Cloud Garden zijn zodanig aangepast dat ze zowel op een willekeurige muur als in een Vepa Rack geplaatst kunnen worden. En ook zo is dit meubilair multifunctioneel gemaakt. Zo staan de Racks rondom de zitruimtes, waarbij ze dienen als opbergkasten en ‘plantenbakken’ 

DOWNLOAD DE BROCHURE

Naar welk e-mailadres kunnen wij de brochure opsturen?

Naar welk e-mailadres kunnen wij de brochure opsturen?

CONTACT

Wil je meer weten over de oplossingen van Cloud Garden? Niels vertelt je graag meer.