Groente, fruit en luchtzuiverende planten in Santpoort Noord

Eind 2021 kwam de eigenaar van By Steef bij ons met  de vraag : kunnen jullie een plantenwand realiseren in mijn nieuwe groente- en fruitwinkel? Een geniaal idee en toen wisten we al: dit gaat prachtig worden. In samenwerking met Donker Winkelmakers en By Steef hebben we door uiterst goede voorbereiding een prachtige plantenwand mogen installeren in de gloednieuwe groente- en fruitwinkel in hartje Santpoort Noord. 

Groene plantenwand Stefan Blom Santpoort Noord - Cloud Garden

Kleurenpalet van groen, groente en fruit

De locatie waar de plantenwand uiteindelijk geplaatst is, bleek een uiterst goede keuze, namelijk boven het groente en fruit en vooraan in de winkel. Een plantenwand die bezoekers gelijk zal opvallen , ook tijdens de installatie keek het winkelend publiek al diverse malen de nog te openen winkel in. Het geeft een fris, vers en gezond effect aan de winkelinrichting. We delen ook de mening met de eigenaar van By Steef: een prachtig eindresultaat en perfect passend bij het verse groente en fruit. 

 

By Steef

Er is geen groenteboer doe nu nog een winkel begint, zei hij in een artikel van het Haarlems Dagblad. Maar toch durft hij het aan: het starten van een groente- en fruitwinkel midden in Santpoort Noord.  Op de Hoofdstraat 215 is hij van dinsdag t/m zaterdag geopend en kun je hier groente, fruit, maar ook heerlijke smoothies en kant en klare maaltijden halen. 

DOWNLOAD DE BROCHURE

Naar welk e-mailadres kunnen wij de brochure opsturen?

Naar welk e-mailadres kunnen wij de brochure opsturen?

CONTACT

Wil je meer weten over de oplossingen van Cloud Garden? Niels vertelt je graag meer.