Groene plantenwanden Groothuis Bouwgroep

De kantooromgeving van Groothuis Bouwgroep groener en vitaler

Stel de gebruiker van een gebouw centraal, dat is wat Groothuis Bouwgroep net als wij, belangrijk vindt. Dit project laat zien dat Groothuis haar uiterste best heeft gedaan om te zorgen dat het binnenklimaat optimaal is voor iedere medewerker. Groothuis heeft er niet alleen voor gekozen om de kantooromgeving van onze roomdividers te voorzien, maar ook in de gang van het kantoorpand staat een grote groene wand en bij de receptie is een kleinere groene wand geplaatst. Bij binnenkomst wordt het dus al duidelijk dat Groothuis de gebruiker van het gebouw, of dit nu een bezoeker of medewerker is, centraal stelt. De effecten van al deze groene wanden en roomdividers worden inzichtelijk gemaakt door onze klimaatsensoren. 

Groene plantenwanden Groothuis Bouwgroep - Cloud Garden

Mobiele roomdividers met geluiddempende panelen

Voor Groothuis Bouwgroep hebben wij vijf groene roomdividers mogen uitleveren. Deze zijn voorzien van geluiddempende panelen die de akoestiek in de werkomgeving verbeteren en zijn mobieler omdat de roomdividers voorzien zijn van wieltjes. Het mooie aan deze roomdividers is dat de achterzijde vrijwel meteen gebruikt werd om diverse formulieren aan te bevestigen. Zo worden vrijwel alle functionaliteiten van onze roomdividers gebruikt. 

Groene wanden groot en klein

Naast de vijf roomdividers, hebben wij ook twee groene wanden mogen plaatsen, die uiteraard voorzien zijn van de juiste verlichting en ventilatie om de levensduur van deze wanden te vergroten, maar ook om een positiever effect uit te oefenen op het verbeteren van het binnenklimaat. Eén groene wand is geplaatst in de gang op de eerste etage van het kantoorgebouw. De andere, iets kleinere groene wand, is geplaatst achter de receptie. De plaatsing van al onze producten zorgt er dus voor dat iedere medewerker van Groothuis Bouwgroep kan werken in een gezond en schoon binnenklimaat.

Meer groene wanden, roomdividers en Mini’s toegevoegd

In november 2019 hebben wij extra groene wanden, roomdividers en Mini’s mogen toevoegen aan het kantoorpand van Groothuis Bouwgroep. Meer dan twintig roomdividers, twee mini’s en een groene wand zijn verspreid over het bedrijfspand. De roomdividers zijn in de diverse kantoorruimtes geplaatst, evenals de Mini’s. De nieuwe groene wand is een kopie van de wand die begin 2019 zijn geplaatst. Nu staan er op de eerste verdieping twee groene plantenwanden tegenover elkaar. 

Het kantoorpand van Groothuis heeft nu naast een prachtige beleving, ook een uiterst geoptimaliseerd binnenklimaat. De hoeveelheid planten helpt de luchtvochtigheid in het gehele pand te optimaliseren, met als resultaat dat er sneller een aangename temperatuur wordt bereikt. Naast dat zal de luchtkwaliteit in de kantoorruimtes en gemeenschappelijke ruimtes sterk worden verbeterd. 

Groothuis Bouwgroep heeft duurzaam ondernemen en een gezonde werkomgeving waar medewerkers zich thuis voelen hoog in het vaandel staan. Met de toevoeging van deze circulaire binnenklimaatoplossingen worden de gebruikers van het kantoorpand op een duurzame manier in staat gesteld om plezierig hun werkzaamheden te verrichten. 

Inzicht in het binnenklimaat door middel van onze klimaatsensoren

Wat voor effecten hebben deze groene wanden nu op het binnenklimaat? Ook deze vraag kan Groothuis beantwoorden omdat er drie klimaatsensoren zijn geplaatst verspreid over het pand. Deze klimaatsensoren maken inzichtelijk wat de effecten zijn van de groene wanden op het binnenklimaat. Wij kunnen dit natuurlijk monitoren en hier een analyse van maken, maar ook alle medewerkers van Groothuis kunnen deze uitkomsten inzien via onze webapplicatie. 

 

Waar houdt Groothuis zich mee bezig? 

Groothuis Bouwgroep is een begrip in de omgeving van Genemuiden, maar ook ver daarbuiten is Groothuis bekend. Al 60 jaar met meerdere generaties houdt Groothuis zich vol passie en betrokkenheid bezig met innovatieve vastgoedoplossingen voor nu, maar ook zeker voor in de toekomst. Deze innovatieve, circulaire en duurzame werkwijze heeft ervoor gezorgd dat de uitvoering van dit project van begin tot eind een prettig verloop heeft gehad. We hopen uiteraard dat onze innovaties nog lang van waarde kunnen zijn voor alle medewerkers van Groothuis Bouwgroep. 

Meer informatie over onze binnenklimaatoplossingen? Kom dan met ons in contact via info@cloudgarden.nl of bel naar 038-7730075 of vul onderstaand contactformulier in: 

DOWNLOAD DE BROCHURE

Naar welk e-mailadres kunnen wij de brochure opsturen?

Naar welk e-mailadres kunnen wij de brochure opsturen?

CONTACT

Wil je meer weten over de oplossingen van Cloud Garden? Niels vertelt je graag meer.