Groene plantenwand Oracle Nederland

Klokkenwand omgetoverd tot verticale tuin bij Oracle Nederland

Dit was een mooie opdracht: Oracle Nederland. Bij de hoofdsponsor van Red Bull Racing hebben we weer een prachtige, circulaire en brandveilige plantenwand mogen plaatsen van 500x320cm. Hiermee is de oude ‘klokkenwand’ bij de entree omgetoverd tot een groene plantenwand van Cloud Garden. Ook zijn er in de ‘Jungle-Room’ nog twee kleine plantenwandjes geplaatst om de naam van de kamer beter tot z’n recht te laten komen. 

Oracle-groene-plantenwand-Cloud-Garden

Een goede voorbereiding en juiste afstemming voorafgaand aan de installatie

Oracle vroeg Cloud Garden om hen te helpen met het vergroenen van de entree en wilde een groene gemeenschappelijke ruimte creëren bij binnenkomst. Dit was voor Cloud Garden natuurlijk te realiseren, want de groene plantenwand past volgens ons altijd en overal. Voorafgaand is er door Cloud Garden een bezoek gebracht aan de locatie en zijn de locaties waar de plantenwand en de Mini’s voor bedacht waren opgemeten en bestudeerd. Hierna heeft Oracle ervoor gezorgd dat de wanden voorafgaand aan de installatie zodanig voorbereid waren (voor zover nodig). Zo konden de groene plantenwand en Mini’s uiterst gemakkelijk bevestigd worden. De oude klokkenwand was binnen enkele uren omgetoverd tot een verticale binnentuin, met een prachtig eindresultaat tot gevolg. 

Een sfeervolle en natuurlijke plek bij de entree van Oracle Nederland

Nu kunnen medewerkers en bezoekers van Oracle genieten van een sfeervolle en natuurlijke plek bij de entree. De locatie maakte zich ook uitstekend geschikt voor de luchtzuiverende plantenwand van Cloud Garden omdat er enorm veel daglicht aanwezig is. Onze partner Hydrozorg zal zorg dragen voor professioneel plantenonderhoud, zodat medewerkers en bezoekers van Oracle kunnen genieten van een altijd in optimale staat verkerende plantenwand. 

Wil je ook graag ondersteuning of hulp bij het vergroenen van jouw kantoor? Denk je misschien aan het verder verduurzamen van jouw merk? Of wil je het binnenklimaat en de sfeer op jouw kantoor verbeteren? Cloud Garden helpt je graag mee bij het realiseren van deze plannen. Neem contact met ons op via onderstaand contactformulier, we helpen je graag op weg. 

DOWNLOAD DE BROCHURE

Naar welk e-mailadres kunnen wij de brochure opsturen?

Naar welk e-mailadres kunnen wij de brochure opsturen?

CONTACT

Wil je meer weten over de oplossingen van Cloud Garden? Niels vertelt je graag meer.