Groene plantenwand in nieuw kantoor Roscom te Zwolle

Nieuw, groen kantoor van Roscom

In samenwerking met onze partner Thereca hebben we een prachtige groene plantenwand mogen plaatsen. Op de eerste etage van het gloednieuwe kantoorpand van Roscom is een prachtige gemeenschappelijke ruimte gemaakt, waar de medewerkers kunnen vergaderen, pauze houden of een kop koffie kunnen halen. 

Roscom-groene-plantenwand-Cloud-garden

Gemeenschappelijke ontmoetingsruimte die inspireert en leeft

Bij binnenkomst op de eerste etage van het nieuwe kantoor van Roscom valt ‘ie gelijk op: de met groeiverlichting verlichte verticale tuin. Net als in de showroom van Thereca is er ook bij deze plantenwand gekozen voor ledbelettering. Het nieuwe kantoor van Roscom is uiteindelijk een sfeervolle, levendige en inspirerende ruimte geworden met veel Zwolse invloeden. 

Waar houdt Roscom zich mee bezig?

Mensen verder helpen en relaties creëren en onderhouden tussen mens en merk. Dit doet Roscom al 20 jaar, inmiddels met 150 man sterk. 

Roscom zijn mensen van dienst op een manier die ze niet gewend zijn. Dit doen ze door waarde te creëeren vanuit een aanbod, te inspireren door de manier waarop ze te werk gaan en te ontzorgen in de breedste zin van het woord. 

DOWNLOAD DE BROCHURE

Naar welk e-mailadres kunnen wij de brochure opsturen?

Naar welk e-mailadres kunnen wij de brochure opsturen?

CONTACT

Wil je meer weten over de oplossingen van Cloud Garden? Niels vertelt je graag meer.