Groene plantenwand Salverda Bouw

Circulair groene wandsysteem geplaatst in misschien wel meest duurzame kantoorpand

Na bijna één jaar is het gehele kantoorpand van Salverda Bouw in ’t Harde volledig gerenoveerd en uitgebreid. Salverda was gestart met het renoveren van het bestaande kantoorpand met als doel om zoveel mogelijk circulaire materialen en producten en duurzame energie te gebruiken. Hier hebben wij twee circulaire groene wanden mogen installeren. 

Salverda-groene-plantenwand-Cloud-Garden

Circulariteit zorgt voor samenwerking met Salverda

Vanwege de circulaire werkwijze van Salverda en het circulaire groene wandsysteem van Cloud Garden kwamen wij met elkaar in contact om samen op een circulaire wijze meer binnengroen toe te voegen aan het gerenoveerde kantoorpand. Naast circulariteit is er een ander punt dat Salverda belangrijk vindt: het centraal stellen van de medewerker binnen een organisatie, want die mensen zijn immers het gezicht van Salverda. Dit komt overeen met wat wij willen realiseren met onze binnenklimaatoplossingen. Ook wij vinden het belangrijk dat een gebruiker van een gebouw, of dit nu een medewerker of bezoeker is, centraal gesteld wordt. Dit is daarom een mooie kruisbestuiving van gezamenlijke doelen. 

Twee groene wanden die perfect passen bij de kleuren van de inrichting van de ruimtes

Uiteindelijk hebben wij twee groene plantenwanden mogen plaatsen in het gerenoveerde kantoorpand. Eén groene wand is geplaatst bij de ingang naast de receptie waarbij er bij binnenkomst al wordt gezorgd voor een verbeterd binnenklimaat. Daarnaast zorgt de kleurcombinatie van de groene wand en het meubilair voor een prachtig beeld. 

De andere groene wand staat in de lunchruimte van Salverda en ook hier past het groen van onze groene wand ontzettend goed bij de andere kleuren van de materialen en producten die zijn gebruikt in deze ruimte. 

Naast dat Salverda gebruik maakt van circulaire en duurzame producten, wordt er dus ook zeker rekening gehouden met het welbevinden en de gezondheid van de gebruiker van het gerenoveerde kantoorpand. Wij zijn dan ook blij dat wij hieraan mogen bijdragen. Het is uiteindelijk een prachtig duurzaam pand geworden met een aangenaam binnenklimaat, een mooie aankleding en goede combinatie van kleuren en natuurlijke elementen. 

Waar houdt Salverda Bouw B.V. zich mee bezig?

Salverda is al meer dan 70 jaar een betrouwbare partner op het gebied van nieuwbouw van woningen en utiliteitsprojecten, onderhoud en renovatie van woningen, alsook bedrijfspanden en hotels, betonbouw en betonrenovatiewerkzaamheden. 

Binnen de organisatie staan Mens, Techniek en Verbinding centraal. De medewerkers zijn het gezicht van Salverda en zijn vaak al tientallen jaren bij hen in dienst. Ze werken oplossingsgericht, waarbij ze anticiperen op vragen van relaties. De betrokken bouwers maken het verschil. 

DOWNLOAD DE BROCHURE

Naar welk e-mailadres kunnen wij de brochure opsturen?

Naar welk e-mailadres kunnen wij de brochure opsturen?

CONTACT

Wil je meer weten over de oplossingen van Cloud Garden? Niels vertelt je graag meer.