GROENE PLANTENWAND BIJ THERECA

Gezond binnenklimaat in de showroom van Thereca

Stel de gebruiker van een gebouw centraal, dat is het doel wat wij voor ogen hebben als onze binnenklimaatoplossingen worden ingezet. De gebruiker van de showroom van Thereca wordt met de toevoeging van deze groene wand zeker centraal gesteld. Veel projectinrichters zien de waarde in van de toevoeging van groen in een gebouw, maar toch worden plantenwanden/groen niet of pas op het laatst toegevoegd aan de inrichting van een gebouw. Projectinrichter Thereca laat met dit project zien dat groen vanaf het begin moet worden meegenomen tijdens een project om meteen te zorgen voor een zo optimaal mogelijk binnenklimaat voor iedere gebruiker van het gloednieuwe pand.  

Groene plantenwand Thereca - Cloud Garden

Combinatie van groen met de producten van Thereca

In de showroom hebben wij ongeveer 20 m2 van onze groene wand mogen plaatsen. Dit is een vrij grote groene wand en heeft daarom een groot effect op het binnenklimaat van deze showroom. Het speciale aan de groene wand is dat deze om de producten van Thereca heen is geïnstalleerd. Thereca heeft er namelijk voor gekozen om haar producten met onze groene wand te combineren. Zo is onze groene wand om een zitplaats heen bevestigd waarbij er aan de bovenzijde van de zitplaats één module is geplaatst. Dit is daarom misschien wel de meest gezonde zitplaats van het pand. 

Deze groene wand is uiteraard gevuld met allerlei luchtzuiverende planten waarbij de juiste mix van hangplanten in combinatie met grotere en meer naar voren groeiende planten is gebruikt. Met deze mix willen wij ervoor zorgen dat de groene wand zoveel mogelijk dichtgroeit en de groene wand zo min mogelijk onderhoud nodig heeft.

Door kundig maandelijks onderhoud van Hydrozorg zal de plantenwand er altijd strak, netjes en levendig uitzien.

Samen inspelen op de beleving

Thereca speelt net als wij sterk in op de beleving en het gevoel van een omgeving. Naast dat het binnenklimaat goed in balans moet zijn, is het toevoegen van extra beleving ook ons streven. Op dit vlak passen Thereca en Cloud Garden goed bij elkaar. Wij zijn dan ook trots dat wij extra beleving en gevoel hebben mogen toevoegen aan de showroom. 

Waar houdt Thereca zich mee bezig?

Aan de basis van haar moderne, veelzijdige organisatie staat een ambachtelijk familiebedrijf dat meubels maakte voor THEaters, REstaurants en CAfés. Vandaar de naam THERECA. In ruim 100 jaar is Thereca uitgegroeid tot een volwaardige projectinrichter die alle aspecten in huis heeft; advies, ontwerp, productie en realisatie. 

DOWNLOAD DE BROCHURE

Naar welk e-mailadres kunnen wij de brochure opsturen?

Naar welk e-mailadres kunnen wij de brochure opsturen?

CONTACT

Wil je meer weten over de oplossingen van Cloud Garden? Niels vertelt je graag meer.