VERSPRINGENDE PLANTENWAND ZONE COLLEGE DOETINCHEM

Zone College kiest voor een groene aula

Verspringend groen op een ronde muur, kan dat met de plantmodules van Cloud Garden? Nadat we samen met Ten Brinke Interieurbeplanting het Zone.college in Doetinchem bezochten was het al snel duidelijk, de modulaire plantmodules van Cloud Garden bleken een perfecte oplossing voor dit prachtige groenproject. 

In de zomer van 2021 heeft Ten Brinke Interieurbeplanting de plantmodules geïnstalleerd en is er een prachtige, groene aula gecreëerd op deze groene school. Een uniek project, een fijne samenwerking en een eindresultaat om trots op te zijn. 

Zone-College-Cloud-Garden

Ronde, verspringende plantenmuur

In het begin leek het een grote uitdaging. Een ronde muur, met dunne houten platen, maar uiteindelijk bleek dit perfect uitvoerbaar te zijn. De plantmodules pastten perfect op de ronde muur. De modulariteit van het wandsysteem bracht uitkomst. Er kon namelijk per module bepaald worden waar deze geplaatst diende te worden. Ten Brinke heeft dit perfect tot uitvoer gebracht en met vooraf ingetekende ideeën voor de plantmodules, verliep de installatie vlekkeloos. 

Bewuste keuze door robuuste, modulaire en brandveilige plantenwand van Cloud Garden

Er is bewust gekozen voor het Cloud Garden systeem omdat dit een brandveilig, robuust en sterk systeem bleek. Dit waren nu net de vereisten die het Zone College zocht. Maar ook de mogelijkheid om er een speelse plantenwand van te maken, woog mee in de keuze voor ons systeem. Uiteindelijk heeft dit geleid tot een prachtig eindresultaat. 

Alles is mogelijk met de groene plantenwanden van Cloud Garden 

Er komen vele bijzondere vragen binnen, kan het in een keuken? Kan het op een gipsplaat? Kan het op een gebogen muur? Kan het verdeeld worden over meerdere verdiepingen? Altijd vinden wij daar een oplossing voor. De groene plantenwand van Cloud Garden past namelijk altijd en overal. 

DOWNLOAD DE BROCHURE

Naar welk e-mailadres kunnen wij de brochure opsturen?

Naar welk e-mailadres kunnen wij de brochure opsturen?

CONTACT

Wil je meer weten over de oplossingen van Cloud Garden? Niels vertelt je graag meer.