Cloud Garden

Smart Climate Solutions

Producten

Cloud garden groene plantenwand. Planten op kantoor

Groene wand

€ 550,00 per m2

De groene wand is volledig modulair opgebouwd, circulair en 100% Made in Holland. Door de modulaire opbouw past de groene plantenwand altijd en overal. De circulariteit in combinatie met de lokale productie, zorgt voor een minimale footprint.

Roomdivider

€ 2.140,00 – € 3.870,00

De roomdivider, gemaakt van gepoedercoat (roestvrij) staal is volledig circulair en 100% Made in Holland. De roomdividers zijn verkrijgbaar in de maat S t/m XL die allemaal voorzien kunnen worden van diverse achterwanden. De roomdivider is daarnaast makkelijk verplaatsbaar.

Mini

€ 380,00

Dit is de kleinste binnenklimaatoplossing binnen het Cloud Garden assortiment. De Mini is op de meest kleine werkplek. Daarnaast is de Mini volledig circulair en 100% Made in Holland.

Waterwand

€ 3.390,=

Deze decentrale oplossing heeft niet alleen een positief effect op het binnenklimaat, maar is ook een echte eye-catcher. Net als onze groene wanden is deze wateroplossing volledig circulair en 100% Made in Holland. Daarnaast vormt het een transparante, lichtdoorlatende afscheiding.

Klimaatsensor

€ 180,00 – € 280,00 (p/jr)

Cloud Garden maakt met de zelf ontwikkelde sensor het binnenklimaat meetbaar, gezonder en energie-efficiënter. De multi-sensor registreert: relatieve luchtvochtigheid, temperatuur, CO2, vluchtige organische stoffen en fijnstof. De uitgebreide klimaatanalyse geeft concrete adviezen om het binnenklimaat te verbeteren.

AirSure

v.a. € 798,=

AirSure meet het binnenklimaat, met als doel: een optimale luchtkwaliteit. De AirSure bestaat uit een klimaatsensor en monitor die alle belangrijke onderdelen van het binnenklimaat meet. Deze meetgegevens worden verwerkt en getoetst aan de beschikbare normering van Go2Sure. De resultaten zie je terug op een scherm waarbij er adviezen worden gegeven om altijd te genieten van een optimale luchtkwaliteit

WallFlore en Cloud Garden samen verder

Cloud Garden biedt sinds oktober WallFlore producten aan. Dit zijn korfmodules met luchtzuiverende planten die geschikt zijn voor iedere gevel en wand. De systemen zijn zoals u van ons gewend bent: modulair, circulair en brandveilig. Hieronder lichten we de producten kort toe, maar je kunt ook direct naar de WallFlore website gaan!

Cloud garden groene plantenwand. Planten op kantoor

WallFlore EFIX-E

Een uniek eenvoudig te monteren systeem, voor (bouwkundige) toepassingen op bestaande en nieuwbouw gevels. Volledig circulair, modulair en brandveilig. Het innovatieve systeem is met vrijwel alle gevelsystemen te combineren.

WallFlore EFIX-I

Een uniek eenvoudig te monteren systeem, voor toepassingen op wanden in bestaande en nieuwbouw. Volledig circulair, modulair en brandveilig. Ook het EFIX-I systeem is op vrijwel iedere wand te plaatsen.