GROENE PLANTEN­WAND
WALLFLORE

Een plantenwand voor grote oppervlakten? Kies dan voor het WallFlore systeem. De prijswinnende oplossing voor brede en hoge oppervlakten.

OFFERTE AANVRAGEN

Creëer een optimaal binnenklimaat met de groene plantenwand.

Een eyecatcher in iedere ruimte.

OFFERTE AANVRAGEN

Een offerte aanvragen voor een WallFlore groene plantenwand? Geef de gewenste afmetingen aan ons door en wij maken geheel vrijblijvend een offerte voor je op.

CIRCULAIR
BRANDVERTRAGEND
LICHTGEWICHT MATERIAAL
GEMAKKELIJK TE (DE)MONTEREN

GROENE
PLANTEN­WAND

Beschrijving

De groene plantenwand WallFlore is een modulair, circulair en zeer brandveilig plantenwand systeem. Het prijswinnende systeem bestaat uit metalen cassettes gevuld met een groeisubstraat en verpakt in een brandveilige folie. Het plantenwandsysteem is uitermate geschikt voor grote groenprojecten.

Een duurzame keuze

Het plantenwand systeem is een duurzame keuze. Het is gemaakt van een hoogwaardig gepoedercoat draadstalen korf. Hierdoor heeft het systeem een ultra lange levensduur.

Bewatering

De opbouw van dit plantenwand systeem vraagt om automatische irrigatie om daarmee een onderhoudsarme plantenwand met een lange levensduur te kunnen garanderen. Doordat het systeem veel water en voeding kan opslaan in haar eigen groeisubstraat, kan de wortelstructuur van de planten zichzelf te allen tijde van de juiste hoeveelheid water en voeding voorzien.

Eigenschappen

Systeem: EFIX-systeem. Makkelijk te monteren en installeren systeem. Inclusief beplanting.

Inbouwdiepte: 14,3 cm.

Gewicht: Ca. 50 kg/m² incl. planten en water.

Materiaal: Gepoedercoat brandvertragend roestvrij staal.

Bewatering: Het EFIX-systeem heeft een automatisch irrigatiesysteem.

Plantdichtheid: 53 planten per m².

Brandveiligheid

Ons complete groene gevelsysteem inclusief beplanting, voldoet aan het brandveiligheidscertificaat B-s1, d0. Alle materialen in het systeem zijn geselecteerd op hun brandwerende eigenschappen. Daarnaast slaat de groene gevel zo'n 35 liter aan water op, dat als extra beschermende buffer dient.

VOORDELEN GROENE PLANTENWAND

Verbetert het binnenklimaat
Dringt het ziekteverzuim terug
Verhoogt de productiviteit
Verbetert de akoestiek
Verhoogt het werkgeluk

ANDERE PRODUCTEN VAN CLOUD GARDEN

GROENE PLANTENWAND MDL

Op zoek naar een kleine groene plantenwand? Kies dan voor het MDL-systeem van Cloud Garden. De groene oplossing voor kleine en grote oppervlaktes. 

BEKIJK PRODUCT

WATERWAND

Een echte eyecatcher. Een transparante en lichtdoorlatende waterwand die de luchtvochtigheid in de ruimte verhoogt. Customize de waterwand met je eigen logo of tekst en creëer een uniek item.

BEKIJK PRODUCT

PLANTENWAND DIVIDER

Een makkelijk te verplaatsen groene plantenwand die direct klaar is voor gebruik. De divider kan verrijkt worden met verschillende achterwanden, zoals een whiteboard of rubberwood paneel. Hierdoor is de plantenwand divider multifunctioneel.

BEKIJK PRODUCT

DOWNLOAD DE BROCHURE

Naar welk e-mailadres kunnen wij de brochure opsturen?

Naar welk e-mailadres kunnen wij de brochure opsturen?

CONTACT

Wil je meer weten over de oplossingen van Cloud Garden? Wij vertellen je graag meer.